06.09.2024, 12:25

У Павлограді внаслідок ворожої атаки загинула одна людина, 30 поранених, у тому числі діти, - ОВА

Віктор Білий | Всі новини автора

Внаслідок ворожого обстрілу у Павлограді, Дніпропетровська область, загинула одна людина, а 30 громадян постраждали й перебувають у лікарні. Троє з них – діти.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, повідомляє Час Пік.

Сьогодні, 6 вересня, у Павлограді сталося кілька пожеж, спричинених атакою. В одній із багатоповерхівок спалахнула квартира. Пожежники оперативно прибули на місце події, загасили вогонь та врятували п'ятьох людей. Проте масштаби руйнувань та кількість постраждалих продовжують зростати.

Лисак у своєму Telegram-каналі зазначив: "У місті сталося кілька загорянь. В одній із багатоповерхівок горіла квартира. Вогонь загасили та врятували п'ять людей. Решта деталей з'ясовуємо".

Пізніше він написав: "30 постраждалих у Павлограді. Троє з них – діти. Окрім 9-річної дівчинки через ракетну атаку на місто постраждали хлопці 11 та 4 років. Серед людей, які перебувають у лікарні, двоє тяжких. Медики роблять все, щоб урятувати їх".

Крім того, атака зачепила й інші райони Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілів постраждали двоє людей, а сили ППО знищили чотири безпілотники Shahed, запущені противником.

Читайте також: Павлоград замість Покровська: Нові правила евакуації з Донецької області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк