10.09.2024, 12:42

"Як цьому радіти?": Житель Сєвєродонецька поділився враженням від "ремонтів" у місті

северодонецк

"Відновлення" окупованого Сєвєродонецька має виключно показовий характер. Окрім фарбування фасадів мешканці будинків нічого не отримують. Ні світла, ні води, ні опалення немає.

Житель Сєвєродонецька в мережі розповів про те, як проходять "ремонти" у місті та чому від них немає жодної користі, передає Час Пік.

"Я провів у місті липень-серпень і бачив, що стан убогий. Гвардійський проспект і вулиця Курчатова - показушні фасади. Як цьому радіти, якщо в моєму будинку немає води, газу спочатку не було, дах пробитий? І я повинен радіти фасадам", - пише користувач мережі.

Настрої у людей похмурі. У відновлення міста ніхто не вірить.

"Люди живуть у таких умовах. І перспективи, що щось зміниться найближчим часом, ніякої. 30 людей постійно носять воду в баклажках... Такими темпами років 10 треба, проте фасади, картинку, красиво знімуть, по центральному телебаченню покажуть", - коментує користувач мережі "ремонти" у Сєвєродонецьку.

Разом з тим, незаконна "влада" міста продовжує розкривати квартири. З 10 вересня розпочнеться нова "хвиля" у двох багатоповерхівках.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"ТРИБУН | СХІД".]]>

Читайте також: "Від них немає жодного захисту": жителі Лисичанська будь-якої миті можуть залишитися без майна

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк