20.09.2024, 10:24

У Сєвєродонецьку з'являться працюючі світлофори: але є нюанс

Светофоры в оккупированном Северодонецке

В окупованому Сєвєродонецьку чимало проблем, вирішити які місцева влада не в змозі. Однією з проблем є непрацюючі світлофори. Рух у місті залишається нерегульованим, що загрожує серйозними наслідками.

В окупованому Сєвєродонецьку за 2,5 роки окупанти так і не підключили світлофори. Рух транспорту у місті залишається нерегульованим, повідомляє Час Пік.

Ситуація, що склалася, небезпечна не тільки для водіїв громадського та цивільного транспорту, а й для пішоходів. У місті багато російської техніки, а судячи з численних ДТП у т.зв. "ЛНР", російські військові зовсім не знають або не дотримуються правил дорожнього руху.

У місті залишилося мало вцілілих світлофорів, багато які пошкоджені, а десь вони взагалі відсутні.

Светофоры в оккупированном Северодонецке Светофоры в оккупированном Северодонецке

Якщо до "звільнення" місцеві спеціалісти легко та швидко усували всі проблеми, то тепер окупаційна адміністрація міста "молиться" лише на росіян.

Светофоры в оккупированном Северодонецке

А російські "шефи" обіцяють місту працюючі світлофори не раніше 2026 року. А це означає, що місто ще щонайменше два роки житиме без функціонуючої системи регулювання дорожнього руху. А водії та пішоходи щоразу ризикуватимуть, виїжджаючи та виходячи на вулиці міста...

"За понад два роки загарбники в Сіверськодонецьку не полагодили жодного світлофора. Звісно що, нових теж не встановили. Рух містом залишається нерегульованим. Представники місцевої окупаційної влади зізнаються, що не можуть вирішити цієї проблеми. Питанням займаються гості з далекої Пєрмі. Останні вже ніби провели обстеження та замовили проєктно-кошторисну документацію. Перший світлофор обіцяють встановити ще за два роки – у 2026-му", - ]]>повідомили]]> у Луганській ОВА.

Читайте також: Реальність почала напружувати і дратувати? Чому жителі Лисичанська скаржаться на місцеву владу?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк