20.09.2024, 21:08

Поліцію Луганщини очолив новий керівник: що відомо

Марина Гончар | Всі новини автора
адрлдр

На Луганщині відбулася важлива зміна в керівництві місцевої поліції. Заступник Голови Національної поліції України та начальник Департаменту кадрового забезпечення Сергій Кобець представив новопризначеного очільника Головного управління Національної поліції в Луганській області – полковника поліції Руслана Сербина.

Про це повідомив офіційний вебпортал ]]>Національної поліції України]]>, передає Час Пік.

Руслан Сербин, який раніше займав посаду проректора та виконував обов'язки ректора Львівського державного університету внутрішніх справ, має значний досвід у правоохоронній діяльності. Перед призначенням на нову посаду він працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області. Його професійний шлях також включає наукову діяльність – Сербин є доктором юридичних наук, професором та заслуженим юристом України.

Під час презентації нового керівника Сергій Кобець відзначив його високі професійні якості.

"Це людина, яка відзначається справедливістю та уважністю до своїх підлеглих. Попри виклики, з якими стикається поліція Луганщини в умовах повномасштабної війни, я впевнений, що Руслан Сербин зуміє підтримувати високий рівень довіри як з боку громадян, так і колег, а також забезпечить ефективність роботи підрозділу", – підкреслив Кобець.

Він також висловив подяку колишньому начальнику ГУНП області Олегу Григорову за його службу та за успішну організацію роботи поліції в регіоні.

Руслан Сербин, своєю чергою, запевнив, що готовий приймати нові виклики: "Дякую Міністру внутрішніх справ та Голові Національної поліції за довіру. Будемо продовжувати виконувати ті завдання, які перед нами ставлять. Знаю, що колектив Луганщини, як і інші підрозділи Нацполіції, виконує не тільки традиційні поліцейські функції, а й виклики, пов'язані з обороною держави та гуманітарними задачами. Я готовий нести відповідальність за прийняті рішення".

Голова Луганської обласної державної адміністрації Артем Лисогор високо оцінив професіоналізм та дисципліну особового складу поліції області, побажавши новому керівникові успіхів у співпраці з усіма зацікавленими сторонами.

Колишній начальник ГУНП Олег Григоров також подякував керівництву Національної поліції та представникам влади за підтримку та розуміння, підкреслюючи важливість згуртованої роботи в умовах складної ситуації.

Це призначення стало черговим кроком у зміцненні правопорядку в регіоні, адже новий керівник має всі можливості для подальшої стабілізації та розвитку поліційної діяльності на Луганщині.

Читайте також:

"Недосяжна розкіш": інтернет у "звільненому" Лисичанську перетворився на рідкість

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк