20.09.2024, 22:27

Окупанти розширили зону безкоштовного встановлення супутникового телебачення "руський мир" на Луганщині

Марина Гончар | Всі новини автора
вадлао

Окупаційна адміністрація продовжує реалізувати свою медіа-стратегію на тимчасово окупованих територіях Луганської області, запроваджуючи нові ініціативи, спрямовані на поширення пропаганди.

За інформацією з окупаційних ресурсів, оголошено про розширення зони безкоштовного встановлення супутникового ТБ "руський мир".

Цей крок зроблений у відповідь на "численні запити" мешканців районів, де спостерігаються проблеми з якістю цифрового ефірного телебачення.

В рамках нової "ініціативи", до оновленого списку "білих зон" увійшло понад 70 населених пунктів, розташованих у Кремінському, Новоайдарському, Троїцькому, Новопсковському, Біловодському, Марківському, Сватівському та Станично-Луганському районах.

Тепер мешканці зазначених територій мають можливість безкоштовно встановити "супутникове телебачення".

Розширення зони "білих зон" викликане потребою окупантів у підвищенні впливу на місцеве населення, оскільки ефірні канали все ще часто не забезпечують стабільного прийому сигналу. Таким чином, окупаційна влада намагається не лише контролювати інформаційний простір, а й створити ілюзію підтримки та уваги до проблем жителів цих регіонів.

Читайте також:

"Недосяжна розкіш": інтернет у "звільненому" Лисичанську перетворився на рідкість

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк