24.09.2024, 08:42

"Люди у місті непомітні, після обіду вулиці порожніють": У мережі розповіли про ситуацію в окупованій Кремінній

В сети рассказали о ситуации в оккупированной Кременной

У мережі розповіли про ситуацію у Кремінній на Луганщині. Ті, хто побували в окупованому місті, визнають, що ситуація у місті складна.

У мережі з'явилася свіжа інформація про ситуацію в окупованій Кремінній. Автор повідомлення, який побував у місті, поділився враженнями від поїздки, повідомляє Час Пік.

З позитивних моментів: працюючі магазини, менше "прильотів", більш-менш стабільна ситуація з комунікаціями, гуманітарка для пенсіонерів, крупи та макарони в надлишку. На цьому "гарні" новини закінчуються...

З розповіді стає ясно, що над містом постійно літають дрони, що по околицях міста постійно "прилітає", а після "прильотів" є руйнування...

У місті великі проблеми з громадським транспортом та зв'язком - мобільного немає, а дротовий доступний далеко не всім.

"З громадським транспортом стабільно-складно, буває, що автобусні рейси скасовуються через поломку техніки, але проблема не критична, жителі організуються в групи з сусідами й виїжджають наприклад туди, де є зв'язок або у справах в інші міста. Зв'язок провідний доступний там, де є технічна можливість підключення, тобто далеко не для всіх.

Розмір пенсії у всіх різноманітний, у когось дуже пристойні цифри, у когось навпаки, зрозуміти схему нарахування складно...", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидця, через близькість фронту "актуальне питання ремонту та відновлення житла, особливо у приватному секторі". Будматеріали та їх доставка до міста - влітають у копієчку, а ремонтувати часто доводиться не раз і не два.

"Дахи, що постраждали після уламків, ремонтувати ризиковано, але необхідно – попереду дощі. Вікна також актуальний вид відновлення, дуже багато тріснулих стекол просто від звукових хвиль. Бачив приклади, коли вже знову відремонтовані вікна, потрібно буде відновлювати, тому що якість навіть найдешевшего скла дуже низька. Двері та сама проблема, від звукових хвиль все просідає", - йдеться у повідомленні.

Наявність людей на вулицях міста підтверджує те, що обстановка у місті складна і небезпечна. Люди вважають за краще без особливої ​​потреби на вулицях не з'являтися.

"Люди у місті непомітні, вранці і до обіду є життя та рух, після обіду вулиці порожніють", - закінчує свою розповідь очевидець.

Читайте також: Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк