25.09.2024, 09:26

На окупованій Луганщині перевіряють підрядників, які могли вкрасти мільярди на показових ремонтах – ЛОВА

Оккупированный Северодонецк

Мешканці окупованої Луганщини постійно нарікають на якість ремонтів, які роблять російські будівельники. У Кремлі вирішили перевірити, чи не крадуть гроші підрядники, які займаються "відновленням" регіону.

Як стверджують кремлівські пропагандисти, російські "шефи" вкладають величезні гроші у "відновлення" міст на Луганщині. Однак якість ремонтів будинків, доріг, комунікацій, інфраструктурних об'єктів залишає бажати кращого, повідомляє Час Пік.

Як зазначили у Луганській ОВА, у Кремлі вирішили перевірити, куди йдуть гроші.

"Знайти винних та не вийти на самих себе. Таке завдання поставили у Кремлі, перевіряючи підрядників, що займаються показовими ремонтами у так званій "ЛНР". Ніби вже виявлені корупційні схеми, за якими виведено мільярди бюджетних рублів. У кожному окупованому регіоні буцімто знайдені і власники схем, діяльність яких понад два роки не помічали ані правоохоронні органи, ані самі куратори з кремля. Бо вони начебто "не в грі". Винних призначать серед призначених на посади", - ]]>повідомили ]]>у ЛОВА.

Нічого нового... "Винних" буде знайдено і покарано, й звичайно ж, це будуть місцеві колаборанти, призначені окупантами на певні посади. Перевірки проведуть, галочку поставлять і далі будуть дерибанити гроші, що виділяються на показушні ремонти.

А місцеві жителі й надалі житимуть у будинках, де по "нових" стінах йдуть тріщини, стеля протікає після дощу через "відремонтований" дах, через нові вікна свище вітер, а після російських будівельників-гастарбайтерів потрібно робити новий ремонт...

Читайте також: "Тільки в нас у місті такий бардак і свавілля!", або Як влада реагує на скарги мешканців окупованого Лисичанська

Читайте ще: Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк