28.09.2024, 08:15

В окупованому Сіверськодонецьку першокласники стали "орлятами-сєнтябрятами"

Оккупированный Северскодонецк

У школах окупованого Сіверськодонецька напередодні "великого свята" відбуваються урочисті заходи. У місті з'явилися перші "орлята-сєнтябрята".

У школах окупованої Луганщини дітей "виховуватимуть" за новою програмою. Для промивання мізків "натаскані" росіянами педагоги використовуватимуть досвід радянської системи освіти. У новому навчальному році у школах т.зв. "ЛНР" з'являться "сєнтябрята", "піонери" та "трудовики", повідомляє Час Пік.

У Росії 30 вересня відзначається День возз'єднання "ДНР", "ЛНР", Запорізької та Херсонської областей з РФ. 28 вересня 2023 р. Путін підписав закон про встановлення нової пам'ятної дати.

У школах окупованого Сіверськодонецька до дня "возз'єднання" т.зв. "ЛНР" та РФ провели урочисті церемонії посвяти першокласників до лав "орлят-сєнтябрят". Для участі у заходах вирушив цілий десант місцевих чиновників на чолі з гауляйтером міста Миколою Моргуновим.

Загалом у місті з'явилося 143 "сєнтябрьонка".

На окупованій частині Луганщини розпочинається новий пропагандистський проєкт під назвою "Луганський характер". Росіяни вирішили "виховувати" дітей на ТОТ, використовуючи досвід радянської системи освіти. Тепер у всіх школах "ЛНР" з'являться "сєнтябрята", "піонери" та "трудовики".

Оккупированный Северскодонецк Оккупированный Северскодонецк Оккупированный Северскодонецк Оккупированный Северскодонецк

Читайте також: Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте ще: Час "Ч" наближається, або Що буде з жителями Лисичанська, Сіверськодонецька та Рубіжного без паспортів РФ після 1 січня 2025 року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк