30.09.2024, 19:30

Зеленський змінив начальника Сєвєродонецької МВА: кого призначено на посаду

Марина Гончар | Всі новини автора
президент

Президент України Володимир Зеленський продовжує роботу над посиленням управлінських кадрів у регіонах, що найбільше постраждали від російської агресії.

29 вересня 2024 року було опубліковано офіційне ]]>розпорядження ]]>на сайті глави держави, яке підтверджує призначення нового начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації, передає Час Пік.

На посаду керівника адміністрації Сєвєродонецька призначено Олексія Харченка. Відповідний указ №102/2024-рп оприлюднено на сайті президента.

Згідно з текстом документа, "призначити Харченка Олексія Андрійовича начальником Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області". Призначення пов'язане зі зміною керівника адміністрації, оскільки іншим розпорядженням президента, під номером №101/2024-рп, було звільнено попереднього начальника Олександра Стрюка.

Олександр Стрюк обіймав цю посаду протягом кількох років. У серпні 2020 року він був призначений керівником військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька. Пізніше, у 2021 році, Стрюк очолив Сєвєродонецьку міську військово-цивільну адміністрацію, продовжуючи працювати в умовах воєнного стану. З 2023 року він керував військовою адміністрацією в умовах активних бойових дій та окупації частини регіону.

Читайте також:

Окупанти зігнали бюджетників Донбасу на "святкування" річниці "возз’єднання" з Росією

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк