02.10.2024, 15:31

Міф про тепло: як окупанти готують Сіверськодонецьк до зими

Віра Висоцька | Всі новини автора
Міф про тепло: Як окупанти готують Сіверськодонецьк до зими

ЗМІ у самопроголошеній “ЛНР” повідомляють про готовність “муніципалітетів” до зими “практично на 100%”, тоді як у Сіверськодонецьку половина міста залишиться без централізованого опалення.

Про це повідомляє Час Пік

Пропагандисти випустили телесюжет, у якому розповіли про підготовку до запуску другого котла котельні у 83-му мікрорайоні окупованого міста. Окупанти обіцяють, що цієї зими зможуть подати теплоносій у 400 будинків. Однак ця цифра попередня, адже пусконалагоджувальні роботи обладнання планують розпочати лише 15 жовтня.

Зазначимо, що обидва котли окупанти встановили ще у 2023 році. Тоді вони розповідали, що котельня зможе обігріти понад 300 будинків. Зараз запевняють, що минулої зими працював один котел, а опалення дали у близько 100 багатоповерхівок.

Загалом до повномасштабного вторгнення у Сіверськодонецьку було 808 будинків. Котельня, про яку йде мова, знаходиться у новій частині міста. Яка ситуація буде у старих районах - невідомо. На цьому акцентують і коментатори під публікаціями окупаційних ресурсів.

     

Читайте також: Ціни зростають, тепло зникає: що чекає на мешканців окупованої Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк