08.10.2024, 12:31

Культура під контролем: окупанти подарували Кремінній, Лисичанську та Сіверськодонецьку "цінний" подарунок

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованих містах Луганської області, таких як Кремінна, Лисичанськ, Сіверськодонецьк та Білокуракине, заклади культури отримали "цінний" подарунок від окупаційних "влад" - ключі від автоклубів.

Про це повідомили у пропагандистських пабліках, передає Час Пік.

За інформацією окупантів, мобільні клуби призначені для Лисичанського міського палацу культури, Кремінського районного Палацу культури, Білокуракинського Будинку культури, Сіверськодонецького Палацу культури, а також низки інших установ. "Вони обслуговуватимуть віддалені населені пункти, де відсутні повноцінні культурні заклади".

"Автоклуби, засновані на базі автомобіля ГАЗон Next, обіцяють стати концертними майданчиками, оснащеними сучасним світловим та звуковим обладнанням. Також вони будуть укомплектовані дизельними генераторами для автономного функціонування", - йдеться у повідомленні.

Однак реакція користувачів мережі на "подарунок" була неоднозначною. Багато коментаторів зазначили, що в регіоні набагато важливіше відновлення зв'язку та інтернету.

"Це приємно, але краще зв'язок дайте",

"Зв'язок та інтернет просто необхідні для розвитку міста. Усі розбіжності про нібито безпеку - марення! У тому ж Луганську куди більше потенційних цілей, а ні інтернет, ні мобільний зв'язок не відрубують. У більшій частині "ЛНР" теж, навіть там, де тепер, скажімо так, з'явилися об'єкти військового призначення. Так за що "нагнули" Сівер?!". - пишуть у мережі.

Читайте також: Місцевим відмовляють: мешканці Луганщини не можуть отримувати медичні послуги

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк