11.10.2024, 10:48

Оборона Торецька: яку територію міста контролюють ЗСУ

торецк

Близько 40-50% території міста Торецьк залишається під контролем ЗСУ. Проте решта території - окупована російською армією.

Про це заявив начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик в ефірі телемарафону, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

За словами Чинчика, українські військові утримують позиції в місті, незважаючи на спроби російських сил захопити його повністю.

"За останню добу росіянам не вдалося просунутися. Військовослужбовці докладали всіх зусиль, щоб у ворога не було успіху. За вчорашній день не зафіксовано жодного просування, ні захоплення жодної позиції і жодного будинку, що житлової забудови, що об'єкта критичної інфраструктури, на території громади", - розповів Чинчик.

Він зазначив, що росіяни докладають усіх зусиль, щоб повністю захопити місто.

"Орієнтовно в районі 40-50% міста, можна сказати, перебуває під контролем ЗСУ. Інша територія - ворогом захоплена. І ворог намагається і докладає всіх зусиль, щоб у найкоротші терміни повністю захопити місто. Але ЗСУ, сили опору дають гідну відсіч і утримують позиції у міру можливостей", - додав він.

Читайте також: 20 000 гривень для переселенців: як і на що ВПО з Лисичанська, Сіверськодонецька, Рубіжного можуть отримати велику суму грошей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк