17.10.2024, 11:06

Діти військових із Лисичанської громади можуть отримати матеріальну допомогу: як оформити

Віктор Білий | Всі новини автора

Голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив про надання матеріальної допомоги дітям військовослужбовців із Лисичанської громади Луганської області до Дня Святого Миколая.

Згідно з інформацією, допомога призначена для дітей військовослужбовців, які мають статус "Учасник бойових дій" або "Обличчя з інвалідністю внаслідок війни", повідомляє Час Пік.

Право на отримання допомоги також мають діти із сімей загиблих, померлих або зниклих безвісти військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та заходах щодо оборони України від російської агресії.

Розмір допомоги становить 1000 гривень на кожну дитину віком до 14 років включно. Для отримання допомоги необхідно, щоб дитина та її законний представник були зареєстровані у населених пунктах Лисичанського міського територіального товариства на момент подання заяви.

Заяви на отримання допомоги приймаються Лисичанською військово-цивільною адміністрацією до 10 грудня. Для уточнення деталей та подання документів можна звернутися за телефонами: +38 050 512 42 64, +38 050 778 13 08, +38 066 187 07 32.

Лисогор також зазначив, що список необхідних документів та форму заяви можна знайти на офіційному сайті адміністрації.

Читайте також: "Цифровий прорив" у Рубіжному та кадрова криза в охороні здоров'я: ОВА про ситуацію на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк