24.07.2020, 13:07

Вболівальники в шоці: Мірча Луческу став головним тренером київського "Динамо"

Игорь Суркис, Мирча Луческу

Мірча Луческу став головним тренером київського "Динамо". Вболівальники клубу не підтримали рішення президента "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса про нове призначення.

Ультрас київського "Динамо" шоковані тим фактом, що їх команду довірили людині, яка протягом багатьох сезонів очолювала головних опонентів у внутрішньому чемпіонаті, повідомляє Час Пік.

Мірча Луческу протягом 12 років очолював донецький "Шахтар", який є суперником київського "Динамо". Після цього Луческу працював в "Зеніті". Перед призначенням на пост головного тренера динамівців тренер очолював збірну Туреччини.

Три мільйони євро і дворічний контракт - таку пропозицію отримав румунський тренер Мірча Луческу, якому 29 липня виповнюється 75 років.

Вболівальники "київського Динамо" зібралися біля стадіону ім. Лобановського, щоб висловити своє ставлення до такого кадрового рішення власників команди.

Власник "Динамо" Ігор Суркіс запропонував ультрас зайти на територію стадіону та поспілкуватися.

Мирча Луческу стал главным тренером киевского "Динамо"

Ігор Суркіс чітко дав зрозуміти, що це його клуб, тому він вільний у своїх рішеннях.

"З боку поради давати може кожен. Йдіть працюйте в клубі, зараз влаштую вас на роботу! Давати поради зі сторони може кожен. Крім того, враховуйте можливості Ахметова і мої. Я в цей клуб вх…рив півтора мільярда, тягнув його з останніх сил. Покажіть людину, готову вкладати в "Динамо" гроші і я поступлюся. Керувати за чужі гроші може кожен. Свої вкладіть. Дайте 30 мільйонів доларів на рік і керуйте. Я буду в стороні. Призначайте тренера і беріть, кого хочете ...

Деякі фанати лають і проклинають мене і мою сім'ю. Вони не розуміють, що це наш клуб, і ми можемо робити з ним все що захочемо? Ніхто не може щось говорити на цю тему...

Може, я помилився. Але у мене з Луческу домовленість: "Немає результату - розходимося". Без будь-якої компенсації. А зараз є контракт. Ви готові заплатити компенсацію, щоб його розірвати? Якщо так - звільню його сьогодні.. ", - заявив Ігор Суркіс фанатам.

Розмова була обірваний раптово з ініціативи фанатів.

"Ігоре Михайловичу, весь Київ, вся Україна сьогодні в шоці від вашого рішення. Про що ще можна говорити?"

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>