21.03.2021, 20:10

УПЛ: "Шахтар" програв аутсайдеру чемпіонату, а "Динамо" пішло у відрив

Марина Началова | Всі новини автора
упл

Сьогодні, 21 березня, відбулися два матчі в рамках 19-го туру чемпіонату України: в Києві на НСК "Олімпійський" зустрілися "Динамо" і львівський "Рух", а в Харкові на стадіоні "Металіст" "Шахтар" зіграв з ФК "Львів".

За підсумками гри в столиці "Динамо" розгромило "Рух" з рахунком 3:0, передає Час Пік.

Рахунок був відкритий тільки в другому таймі. Два голи киянам приніс Олександр Караваєв - на 50 і 90 хвилинах, а на 86-й хвилині забив Сідклей.

Таким чином, "Динамо", яке розташовується на першій сходинці турнірної таблиці, збільшило відрив від "Шахтаря" до 7 очок.

Цьому також сприяв результат паралельного матчу, в якому "гірники" примудрилися програти одному з аутсайдерів УПЛ з рахунком 2:3.

"Львів" відкрив рахунок на 24-й хвилині стараннями Альваро Тавареша, але вже на 30-й хвилині Манор Соломон забив гол за "Шахтар".

На початку другого тайму, на 48-й хвилині, Назарій Нич приніс львів'янам другий гол. На 56-й хвилині знову відзначився влучним ударом Соломон, оформивши дубль. Але відбутися нічиєю "гірникам" не судилося: на 72-й хвилині після фолу Анатолія Трубіна "Львів" отримав право на пенальті, яке і реалізував Рожеріо Шина.

Завдяки перемозі в сьогоднішньому матчі "Львів" піднявся з останнього місця в таблиці на 12-й рядок з 15 очками. На останньому місці тепер опинився "Рух" з 13 очками, у "Динамо" 46 очок, у  Шахтаря" - 39.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: