21.06.2021, 11:24

Євро-2020: де і коли дивитися матч "Україна-Австрія"

Евро-2020

Збірна України з футболу 21 червня проведе свій третій поєдинок у фінальному турнірі XVI чемпіонату Європи.

У Бухаресті (Румунія) на стадіоні "Арена Націонале" 21 червня, відбудеться матч третього туру групової стадії чемпіонату Європи-2020 між збірними України та Австрії, повідомляє Час Пік.

Зустріч обслужить бригада на чолі з Джюнейтом Чакиром з Туреччини, допомагати йому будуть Бахаттін Дуран та Тарик Онгун. Резервний арбітр - Даніель Зіберт з Німеччини. 

Напередодні матчу головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив заявку на гру. З тих футболістів, які є в офіційній заявці збірної України на "Євро-2020", до складу на поєдинок з Австрією не увійшли Олександр Зубков, Денис Попов та Роман Безус.

Матч розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Трансляція: телеканали "Україна" та " Футбол 2".

Легальна інтернет трансляція матчу "Україна-Австрія" буде доступна на платформах, які співпрацюють з телеканалами "Футбол 1/2/3" та "Україна". Це, зокрема, сервіси Oll.tv, Vodafone TV, Megogo, Київстар ТВ, Воля ТВ.

У обох команд по три очки після двох турів.

Нагадаємо, Україна на старті турніру поступилася Нідерландам (2:3), а потім обіграла Північну Македонію (2:1). Австрія почала з перемоги над Північною Македонією (3:1), після чого поступилася Нідерландам (0:2).

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: