07.07.2021, 14:52

Затверджено склад Олімпійської збірної України для ігор у Токіо

Ольга Романец | Всі новини автора
олимпийские игры

Виконком Національного олімпійського комітету України затвердив склад Олімпійської збірної України для участі в Олімпійських іграх, які пройдуть цього літа в Токіо.

Україну на головному спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах), передає Час Пік.

Українські спортсмени виступлять у бадмінтоні, боксі, боротьбі вільної (і жіночої) греко-римської, важкої атлетики, велоспорті (шосе, трек, маунтенбайк), веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное (гребному слаломі), гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, плаванні артистичному, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тенісі настільному, триатлоні та фехтуванні.

"Незважаючи на вплив всесвітньої пандемії та суттєві зміни спортивного календаря, зокрема перенесення ігор з 2020 року на 2021-й, українські спортсмени долали жорсткий кваліфікаційний відбір, борючись за право представляти країну в змаганнях найсильніших атлетів планети", - заявляє НОК.

Олімпійські ігри в Токіо відбудуться з 23 липня по 8 серпня.

Читайте також: У Франції відкрився 74-й Каннський кінофестиваль

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк