26.09.2021, 15:45

Чемпіонський бій Усика подивитися було неможливо: українці обурені

Марина Началова | Всі новини автора

Далеко не всі українські вболівальники змогли подивитися бій Олександра Усика та Ентоні Джошуа за пояс чемпіона в суперважкій вазі.

Жоден український телеканал не транслював поєдинок. Трансляцію можна було подивитися тільки на стрімінговой платформі MEGOGO, та й то платно, повідомляє Час Пік.

У соцмережах з'явилися скарги на те, що за перегляд трансляції бою Усик-Джошуа користувачі MEGOGO повинні були заплатити - навіть ті, у кого оформлена максимальна підписка. Вартість перегляду становила від 29 до 99 гривень.

Але навіть оплата не гарантувала того, що глядач побачить трансляцію в хорошій якості: через великий наплив користувачів сервіс просто "ліг".

Українці атакували сторінку MEGOGO в Фейсбуці скаргами з вимогами повернути списані гроші.

Згодом в MEGOGO вибачилися за технічні збої, через які частина глядачів не змогли подивитися трансляцію.

"На жаль, на одному із наших дата-центрів відбувся збій, через що в частини наших глядачів виникли складнощі із приєднанням до трансляції. Стабілізувати ситуацію все ж вдалось, та це потребувало набагато більше часу, аніж ми розраховували. Наразі ми досліджуємо точні причини", - зазначили представники ресурсу.

У MEGOGO пообіцяли повернути кошти всім користувачам, які мали проблеми з переглядом. Оскільки служба підтримки зараз дуже завантажена, для більш оперативної відповіді глядачів просять звертатися на [email protected].

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк