14.02.2022, 13:22

У Сєвєродонецьку пройшов турнір з футзалу серед ветеранів

Ольга Станішевська | Всі новини автора

12-13 лютого у Сєвєродонецьку пройшов традиційний турнір з футзалу серед ветеранів 50+ пам'яті першого арбітра вищої ліги України з футзалу – Єрьомкіна Володимира Васильовича, який відбувся у Льодовому палаці спорту.


Брали участь 16 команд з 11 міст: Сєвєродонецьк, Лиман, Рубіжне, Бахмут, Лисичанськ, Мілове, Старобільськ, Харків, Луганськ, Новопсков, Сватове.
"Це вперше, коли знамениті, досвідчені ветерани футболу приїхали з Києва, Дніпра, Черкас, підтримати склад своїх команд. Дуже сильні гравці зібралися на турнірі", - каже Олександр Головко, Голова федерації футболу м. Сєвєродонецьк.
Луганчани були представлені командою "Зоря-Чемпіон 72". Троє футболістів приїхали на турнір із Луганська. Капітан команди Віктор Кузнєцов на відкритті турніру тримав у руках футболку свого легендарного друга - Анатолія Куксова № 10 "Зорі", який помер 4 січня 2022 року.
"Я був на турнірі коли мені був 71 рік, рік пропустив, не брав участі й відчуваю в 73 у мене вже не та швидкість.
А цього разу гратимуть серйозні команди, я виділив би "Ліман". Приємно зустріти було своїх хлопців: Підлісного, Бублика, Шоріна, Грицину. Ми з Малишенком та хлопцями в Луганську теж тренуємось, збираємось на "кориду" у залі. Я двічі на тиждень бігаю. Намагаюся тримати себе у формі", - розповідає Віктор Кузнєцов.
Благодійний фонд "За Луганщину" та народний депутат України Максим Ткаченко виступили партнерами турніру та команди ветеранів легендарної "Зоря-72", тих людей, які займаються серйозною справою, яка об'єднує всіх земляків.
Цього року виповнюється 50 років легендарній перемозі "Зорі" у чемпіонаті СРСР 1972 року. Зараз у Сєвєродонецьку земляки підтримували на турнірі наших ветеранів, які не підвели та у складній боротьбі з сильнішими командами взяли 3 місце турніру.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк