04.09.2023, 17:52

80-річний спортсмен з Рубіжного виборов перше місце у змаганнях з легкої атлетики

спортсмен из рубежного

80-річний Микола Фоменко з Рубіжного Луганської області виборов перше місце у змаганнях з легкої атлетики.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Микола Іванович Фоменко виборов І місце на 200 м та ІІ місце на 100 м у відкритому чемпіонаті Хмельницької області з легкої атлетики серед ветеранів. Змагання відбулися 2-3 вересня у Кам'янці-Подільському", - йдеться у повідомленні.

У ЛОВА наголосили, що наступного місяця Микола Іванович відсвяткує своє 80-річчя.

"Ветеран міського спортивного руху, почесний громадянин міста Рубіжне, заслужений працівник фізичної культури та спорту України виступав у віковій групі 75+. Вітаємо Миколу Івановича з перемогою! Бажаємо міцного здоров'я та нових спортивних досягнень!", - додали в адміністрації.

Нагадаємо, спортсмен з Луганської області потрапив до фіналу першості світу зі стрибків у воду з вежі та отримав Олімпійську ліцензію. Він братиме участь в Олімпійських іграх, які відбудуться у Парижі у 2024 році.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Робота для ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: де знайти вакансію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: