17.01.2021, 20:17

Повернення Навального в РФ: літак сів в іншому аеропорту, одразу після прильоту опозиціонера затримали

Марина Началова | Всі новини автора
навальный

Російський опозиціонер Олексій Навальний після декількох місяців лікування від наслідків отруєння "Новачком" повернувся з Німеччини до РФ. Одразу після прильоту його затримали співробітники правоохоронних органів.

Навальний прилетів на літаку авіакомпанії "Победа", який вже приземлився в Москві, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Літак з Навальним чекали в аеропорту "Внуково", але в останній момент борт був перенаправлений в "Шереметьєво". Як стало відомо, "Внуково" закрили "з технічних причин", оскільки один з літаків нібито викотився за межі злітно-посадкової смуги.

При проходженні паспортного контролю Навального затримали співробітники правоохоронних органів.

"Олексія забрали співробітники поліції на кордоні. Без пояснення причин. Адвокату не дали пройти з ним, тому що вона секунду назад «пройшла кордон». Що відбувається з Олексієм, в якому він статусі і куди його ввели, невідомо", - написала в Твіттері прес-секретар Навального Кіра Ярмиш.

Тим часом у "Внуково" зібралося багато прихильників Навального. Силовики затримали деяких людей, в тому числі соратників Навального Любов Соболь, Руслана Шаведдінова, Костянтина Котова, а також брата політика - Олега Навального. Людей з аеропорту "Внуково" витіснив ОМОН.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: