01.06.2021, 08:28

В Ізраїлі з 1 червня знімають всі карантинні обмеження, крім носіння масок

Израиль, коронавирус

В Ізраїлі з 1 червня через стабільний та низький рівень захворюваності на коронавірус скасовано всі карантинні обмеження. В силі залишається тільки обов'язкове носіння масок в закритих приміщеннях.

В Ізраїлі з 1 червня припиняє роботу система "зелених пропусків" та "фіолетових значків". Про це повідомляє радіостанція "Кан", передає Час Пік.

Уряд не продовжив карантинні обмеження після закінчення їх терміну дії 1 червня 2021 року. З сьогоднішнього дня в країні знімають карантинні заборони, які діяли більше року.

За інформацією МОЗ, припис щодо обов'язкового носіння масок в закритих приміщеннях буде залишатися в силі до тих пір, поки не буде прийнято інше рішення.

З 1 червня припиняє роботу система "зелених перепусток" та "фіолетових значків", які регламентували роботу громадських місць і заходів, а також правила їх відвідування. Скасовуються обмеження на масові збори.

Більшість організацій та шкіл вже повернулися до нормальної роботи. Скасовуються ліміти на перебування людей у магазинах, ресторанах та інших локаціях.

Варто відзначити, що в Ізраїлі продовжують діяти карантинні вимоги для іноземців, які в'їжджають до країни.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк