07.07.2021, 10:49

У Бельгії 11-річний вундеркінд отримав диплом бакалавра з фізики

Лоран Симонс

11-річний вундеркінд Лоран Сімонс з бельгійського міста Остенде отримав диплом бакалавра фізики в університеті Антверпена. Він став наймолодшим випускником університету, який зміг протягом року освоїти трирічний курс навчання та отримати ступінь бакалавра фізичних наук.

Раніше Лоран Сімонс закінчив середню школу за 1,5 роки і отримав атестат у 8 років, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Тепер Сімонс планує отримати ступінь магістра фізики в університеті Антверпена. Також він працюватиме над своєю докторською дисертацією.

Лоран Сімонс почав курс фізики в університеті Антверпена у березні 2020 року. Після завершення бакалавра він приступив до оволодіння знаннями на рівні master's - магістра, при цьому приділяючи увагу як знанням з класичної механіки, так і квантової фізики.

"Мені без різниці, чи молодше я. Я розглядаю це виключно заради отримання знань. У квітні минулого року я пройшов кілька уроків з класичної механіки та квантової фізики. Мені відразу захотілося дізнатися про це все. Тепер я відклав всю свою іншу роботу, щоб вникнути в це.

Моя мета - це безсмертя. Я хочу отримати можливість замінити якомога більше частин тіла механічними частинами. Я вже намітив шлях до цієї мети. Квантова фізика, що вивчає найменші частинки, може бути першою частиною в цій загадці", - заявив юний геній.

Лоран Симонс Лоран Симонс

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк