23.08.2021, 14:16

"Холостячка-2": Організатори анонсували дату прем'єри та розсекретили перших чоловіків-учасників

Злата Огневич

Довгоочікуваний другий сезон реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала співачка Злата Огневич, відбудеться зовсім скоро. Організатори анонсували дату прем'єри та "засвітили" перших учасників, які будуть "битися" за руку й серце зірки.

Вже 17 вересня відбудеться довгоочікувана прем'єра реаліті-шоу "Холостячка-2". Прем'єру нового сезону дивіться на СТБ - о 19:00, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу телеканалу СТБ.

Ведучим "Холостячки-2" залишається Григорій Решетник.

Головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка" стала відома українська співачка й телеведуча Злата Огневич. За словами співачки, вона вирішила взяти участь в шоу, щоб зустріти чоловіка своєї мрії та створити сім'ю.

15 чоловіків-учасників організовуватимуть побачення та запрошуватимуть головну героїню на романтичні зустрічі. Організатори розсекретили перших учасників, які будуть "битися" за руку і серце 35-річної Злати Огневич.

За серце "холостячки" боротиметься офіціант з Чернівців Веніамін, який переїхав до Лондона та відкрив там власний ресторан, а також стоматолог Роман з Києва.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк