17.09.2021, 13:02

В Іспанії туристка з України зірвалася зі скелі, намагаючись зробити красиве селфі

"Балкон Средиземноморья", г. Бенидорм

В Іспанії в знаменитому туристичному районі Коста-Бланка туристка з України мало не загинула, намагаючись зробити ефектне селфі. Вона потрапила до реанімації з множинними травмами та симптомами утоплення.

Інцидент стався 14 вересня близько 18:10 на території туристичного замку в місті Бенідорм, де знаходиться популярна серед туристів пам'ятка - оглядовий майданчик "Балкон Середземномор'я". 26-річна українка відпочивала разом з подругою, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

За словами очевидців, заради красивого селфі дівчина перелізла через перила оглядового майданчика, яка знаходиться на висоті 20 метрів, але втратила рівновагу і зірвалася вниз, вдарившись об каміння у море.

На місце інциденту прибули екстрені служби. Одному з рятувальників вдалося дістатися до постраждалої дівчини, яка отримала серйозні травми при падінні й перебувала без свідомості.

Постраждалу евакуювали в порт Бенідорм та провели реанімаційні заходи. Зараз 26-річна дівчина знаходиться в лікарні Аліканте. Місцеві ЗМІ повідомляють, що дівчина перебуває в критичному стані.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк