01.10.2021, 12:27

Саакашвілі заявив, що повернувся до Грузії

Саакашвили

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявляє, що вже перебуває в Грузії. У МВС Грузії заявили, що екс-президент не перетинав державний кордон країни.

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі прибув до Грузії після 8 років відсутності. На батьківщині на нього порушено кілька кримінальних справ та є заочні вироки, повідомляє Час Пік.

"Доброго ранку, Грузія, вже тут, через 8 років", - написав Михайло Саакашвілі в Facebook 1 жовтня.

У МВС Грузії журналістам не змогли підтвердити перебування колишнього президента на території країни. Правоохоронці заявили, що не мають даної інформації. Про це з посиланням на МВС повідомляє грузинський Перший канал.

В опозиційній партії "Єдиний національний рух", засновником якої є Саакашвілі, також поки не знають про прибуття екс-президента.

Трохи пізніше Михайло Саакашвілі оприлюднив відео, в якому розповів, що прибув до Грузії по морю і закликав усіх піти на вибори.

Нагадаємо, 27 вересня Михайло Саакашвілі опублікував знімок електронного квитка, згідно з яким прилітає до Грузії в день виборів 2 жовтня. Він розповів, що має намір спостерігати за виборами в муніципальні органи влади. Прем'єр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що після повернення Саакашвілі чекає в'язниця.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк