12.10.2021, 07:49

У Каліфорнії літак впав на житловий район: зруйновано будинки, є жертви

В Калифорнии самолет упал на жилой район

У США на півдні Каліфорнії на житловий район впав двомоторний літак Cessna 340A. Зруйновано будинки. Поліція з'ясовує кількість жертв.

Підтверджена загибель кількох людей, але точної цифри жертв поки немає, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Авіакатастрофа сталася в передмісті Сан-Дієго (штат Каліфорнія) 11 жовтня. Двомоторний літак Cessna C340 впав у житловому районі.

Літак врізався у вантажівку, а потім у два найближчих будинки, які миттєво зруйнувалися. Всього в результаті аварії літака пошкоджено близько 12 будівель. Відзначається, що літак впав при заході на посадку в двох-трьох кварталах від середньої школи.

За даними влади, підтверджена загибель двох осіб. Це водій вантажівки та пілот літака – місцевий доктор-кардіолог Сугате Дас. Відомо, що він жив у Сан-Дієго і працював в Юмі, тому часто літав між ними. Ще мінімум дві людини серйозно постраждали й були доставлені у лікарню.

Федеральне авіаційне управління заявило, що не знає, скільки людей знаходилося на борту літака.

Причина авіакатастрофи поки невідома. Федеральне управління цивільної авіації США проводить розслідування.

В Калифорнии самолет упал на жилой район: разрушены дома, есть жертвы В Калифорнии самолет упал на жилой район: разрушены дома, есть жертвы В Калифорнии самолет упал на жилой район: разрушены дома, есть жертвы

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк