20.12.2021, 12:03

У Тбілісі в результаті вибуху в житловій дев'ятиповерхівці постраждало 5 осіб

В Тбилиси в результате взрыва в жилой девятиэтажке пострадали 5 человек

На околиці Тбілісі прогримів вибух у дев'ятиповерховому житловому будинку. В результаті вибуху постраждало 5 осіб. За попередньою інформацією, причиною вибуху став витік газу в квартирі на першому поверсі.

Вибух стався ввечері 19 грудня в районі Вазісубані в квартирі на першому поверсі будинку по вулиці Квачантірадзе. Серйозні опіки отримав господар квартири, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Мешканці будинку розповіли, що потерпілий працював в енергорозподільній компанії "Теласі". За їх словами, вибух стався, коли чоловік повернувся додому та включив світло. Чоловік перебуває в опіковому центрі університетської клініки ім. Хечинашвили. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

Четверо сусідів потерпілого госпіталізовані з ознаками задухи димом. Життю пацієнтів нічого не загрожує.

Всі мешканці евакуйовані. Влада надасть їм тимчасове житло та дозволять повернутися тільки тоді, коли експерти оцінять безпеку будівлі.

Подача електроенергії та газу до будинку припинена. Вибух спричинив руйнування - пошкоджена стіна квартири на першому поверсі та припарковані поблизу автомобілі, вибиті вікна.

Територія оточена. На місці працюють рятувальники. До роботи приступили експерти-криміналісти.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк