24.03.2022, 08:08

У Латвії за підтримку війни до "чорного списку" потрапили 25 діячів культури з росії

в "черный список" попали 25 деятелей культуры из России

Міністерство закордонних справ Латвії включило до списку небажаних для присутності в країні особистостей 25 російських представників сфери розваг та культури за вираження активної підтримки агресії росії проти України та пропаганду війни.

Латвія заборонила в'їзд 25 російським представникам сфери розваг та культури за підтримку агресії росії проти України. Про це повідомляє національний мовник LSM з посиланням на Міністерство закордонних справ, передає Час Пік.

Рішення глави МЗС Латвії Едгарса Рінкевича щодо включення до "чорного списку" цих осіб передбачає заборону на в'їзд до країни на невизначений термін.

До "чорного списку" увійшли: Марія Сіттель, Дмитро Губернієв, Володимир Машков, Артем Жога, Тіна Канделакі, Віктор Полаков, Поліна Гагаріна, Микола Расторгуєв, Віталій Локтєв, Олександр Єрохін, Сергій Перегуда, Василь Герелло, Наталія Подільська, Анастасія Макєєва, Вікторія Дайнеко, Денис Мацуєв, Микита Міхалков, Валерій Гергієв, Дмитро Стрєльцов, Олексій Тарасов, Павло Сучков, Олексій Кантур, Сергій Полунін, Вікторія Циганова, Стас Михайлов.

Раніше Мінкультури Латвії закликало МЗС внести до списку небажаних осіб понад 20 артистів, які брали участь 18 березня на московському стадіоні "Лужники" у заході з нагоди чергової річниці окупації Криму та підтримки війни росії проти України.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк