11.05.2022, 08:36

Саакашвілі з в'язниці переведуть до однієї з клінік Тбілісі для обстеження

Михаил Саакашвили

Екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, який перебуває в ув'язненні в Руставській в'язниці в Тбілісі, буде переведено в одну з клінік для обстеження стану здоров'я.

Міністерство юстиції Грузії пропонує перевести Михайла Саакашвілі до клініки "Вівамед" для обстеження. Президент Грузії Саломе Зурабішвілі повністю підтримує пропозицію Мін'юсту. Інформацію про це поширила адміністрація президента, повідомляє Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

За словами члена "Єдиного національного руху" Коби Накопіа, Михайло Саакашвілі згоден пройти обстеження у клініці "Вівамед".

Як заявив на брифінгу міністр юстиції Раті Брегадзе, у разі потреби Саакашвілі нададуть у цій клініці "відповідне лікування".

"Ми, як відповідальна держава, діємо в інтересах здоров'я та життя будь-якої людини. Тому, як і у випадку з будь-яким іншим ув'язненим, щоб уникнути можливих ускладнень, Михайлу Саакашвілі буде запропоновано пройти обстеження в клініці "Вівамед", де його перевірять та нададуть відповідне лікування у разі потреби", - сказав Брегадзе.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: