23.10.2022, 20:58

"Спецоперація йде за планом?" У Білгородській та Курській областях РФ зводять оборонні споруди

Росіяни довоювалися до того, що збираються обороняти Білгородську та Курську області.

Так, на Білгородщині під керівництвом найманців ПВК "Вагнера" ​​будуються оборонні споруди, що стануть продовженням так званої "Лінії Вагнера", яку зводять на Луганщині.

Для оборони Білгородської області встановлюють два ряди пірамідальних бетонних блоків. Їх не прикопують у землю, а просто ставлять на неї, тож надійність такого укріплення під великим питанням.

Аналогічно окупанти облаштовують лінію оборони на Луганщині, причому, судячи з її розташування, росіяни готуються здати північну частину області.

У Курській області також укріплюються. За словами місцевого губернатора Романа Старовойта, вже збудовано дві лінії оборони, третя буде готова на початку листопада.

"Цього тижня закінчено роботи з укомплектування та будівництва двох посилених ліній оборони Курської області. Робота велася спільно з Міноборони Росії та Прикордонним управлінням по Курській області. Третя лінія буде готова до 5 листопада. Ми готові відбити будь-які посягання на нашу територію", - написав Старовойт у соцмережі.

Тим часом, росіяни готуються до неминучої деокупації Херсона. У місті вже не приймають російські рублі, а пропагандисти радять воякам хоча б розграбувати Херсон перед відступом.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк