03.11.2022, 17:40

"Дуже вчасно": У Москві проходить похоронна виставка

Віктор Білий | Всі новини автора

У Москві з 1 по 3 листопада відбувається виставка ритуальних послуг "Некрополь-2022". На виставці представлені нові моделі трун, надгробків, хрестів та різноманітних похоронних аксесуарів.

Про це повідомляє РосЗМІ, передає Час Пік.

Організатори виставки зазначають, що головна ідея полягає у тому, щоб сформувати нове ставлення суспільства до етичних, соціальних та екологічних аспектів діяльності похоронних служб у контексті нового розуміння філософії смерті.

"Необхідно змінити установки в суспільстві, показати, що смерть має бути такою ж красивою, як і народження дитини. Адже наше суспільство, яке погрожує в соціальних і політичних потрясіннях, ігнорувало цю давню та вічну проблему", - сказав засновник першого приватного крематорію в Новосибірську бізнесмен Сергій Якушин.

Програма виставки багата та різноманітна.

"Проводяться традиційні конкурси: краща похоронна бригада, кращий церемоніймейстер, оббивщик труни, текстиль у похоронній галузі, кращий гравіювальний верстат; флористичні, художні та музичні конкурси, а також різні майстер-класи та курси підвищення кваліфікації. Багато глядачів збираються на глядачів творчих костюмів у рамках виставки "Некрополь-2022", а також на конкурс жалобної флористики", - повідомляє ЗМІ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: