08.02.2023, 22:45

"Їх передають із рук у руки": у дружин загиблих в Україні росіян відібрали шуби

У дружин загиблих в Україні російських військових відібрали шуби, які подарували їм в обмін на чоловіків. Такі "щедрі" подарунки роздавали деякі представники "російського активу Москви" за смерть "героїв Новоросії".

Раніше ця ж організація роздавала вдовам мобілізованих у "Л/ДНР" по 10 000 рублів та взуття як компенсацію за смерть чоловіка чи сина.

Про це в мережі пишуть жінки російських військових, повідомляє Час Пік.

"Не хотіла до останнього, але все ж таки вирішила розповісти. Я з лівого боку на цьому відео. Ми сьогодні весь день всією родиною не можемо заспокоїтися, значить шуби у нас забрали відразу ж після знімання відео. Ми ось подякували всім, зокрема Ользі Васильєву, але після знімання щойно збиралися розходитись та сама Ольга Васильєва, мабуть, набрала когось зі знімальної групи й веліла забрати шуби назад", - пише жінка.

За її словами, деякі жінки встигли піти.

"У мене і ще у трьох жінок ці шуби забрали. Обіцяли потім дати інші типи ці не якісні й вони замінять на інші вищої якості, але в чому ось справа на наші дзвінки вони не відповідали цілий день, а потім все ж такі видали: "Вони призначалися для інших жінок". У мене є підозра, що вони ті самі шуби просто передають з рук в руки й знімають про це відео", - зазначає вдова.

Нагадаємо, дружинам загиблих в Україні російських військових "волонтери" передали шуби, які були вкрадені в будинках українців. "Гуманітарну акцію" провів так званий російський "волонтер" та друг бойовика Гіркіна Євген Скрипник.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк