21.02.2023, 13:25

Виступ Путіна перед Федеральними зборами: головні тези кремлівського диктатора

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 21 лютого в Москві відбувається звернення президента Росії Путіна до Федеральних зборів. Це перше послання президента від початку війни в Україні.

Зрозуміло, що цього разу топтема виступу стала так звана "спецоперація". На думку аналітиків, відповідний захід мав відбутися раніше, але його вирішили перенести через провали на фронті, повідомляє Час Пік.

Свій виступ, який переривав нескінченне "кхе-кхе", він почав з виправдання, намагаючись пояснити чому Росія перебуває в ситуації затяжної нескінченної війни й "це війна не з Україною, а з НАТО і Заходом".

Основні тези з виступу

Це вони (Захід) випустили Джина із пляшки. З людськими жертвами та трагедіями ніхто не зважає. З України вони почали робити антиросію. З однією метою відірвати території від нашої країни,

Згадав розширення НАТО біля кордонів Росії: "парасолькою вирішили прикритися від нас",

"Весь той час, коли палав Донбас, Захід грав "крапленими картами",

"Ми не воюємо з народом України, він став заручником київського режиму та західних господарів, які окупували цю країну",

"Ті, хто планував удари по Донбасу, наступною метою планували Крим та Севастополь".

Путін також украв головну "фішку" президента України Володимира Зеленського. Росіяни вкотре показали: вони не в змозі нічого вигадувати. Вони вміють лише красти чужі ідеї:

  • Запропонував створити спеціальний державний фонд для допомоги рідним загиблих учасників "спецоперації" та ветеранів. Уточнивши, що завданням такого фонду стане адресна, персональна допомога сім'ям загиблих бійців, ветеранів воєнних дій. Крім того, він координуватиме надання соціальної, медичної, психологічної підтримки, вирішуватиме питання санітарно-курортної реабілітації, допомагатиме в освіті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: