28.05.2023, 17:40

Шебекіно під потужним обстрілом, а людям забороняють про це говорити: на відео потрапив момент "прильоту"

Віктор Білий | Всі новини автора

Російське місто Шебекіно Бєлгородської області під потужним обстрілом, а людям забороняють про це говорити.

Так, російський "Перший канал" встановив мат-фільтр на слово "Шебекіно", щоб мешканцям міста не спало на думку скаржитися, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки.

"Кацапський "Перший канал" у "вконтакті" внесло слово "Шебекіно" до мат-фільтра - всі повідомлення з цим словом автоматично видаляються", - пише Telegram-канал "Донбас оперативний", публікую відповідне відео.

Таким чином, на думку користувачів мережі "вирішувати проблему та посилювати безпеку регіону? Ні! Банити коментаторів і вдавати, що нічого не відбувається? Так!".

Також у мережі з'явилося відео моменту одного із вчорашніх "прильотів" у місті.

Нагадаємо, що у суботу 27 травня у місті Шебекіно пролунали вибухи. За словами губернатора регіону В'ячеслава Гладкова, населеним пунктом вівся вогонь, і сам він теж потрапив під обстріл.

"Потрапити до Шебекіно сам зміг лише з другого разу. Перший раз, в'їхавши до міста, потрапили під обстріл. Навіть не зміг вийти з машини. Снаряди розривалися на сусідній вулиці", - написав чиновник.

Також губернатор розповів, що у Шебекіному були пошкодження в 11 будинках, 2 великих підприємствах, 3 комерційних об'єктах та 12 авто.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Росіяни заговорили про перекидання частин з окупованої Луганщини до Бєлгородської області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк