03.06.2023, 22:32

"Люди виїжджають, мародерство процвітає, дітей евакуюють за гроші": Армія РФ не контролює місто Шебекіно

шебунькіно

У російському Шебекіно Бєлгородської області панує мародерство. Крім того, армія РФ не контролює місто. Люди масово виїжджають, а влада евакуює дітей за гроші.  

Інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"Луганщина Оперативна"]]>, передає Час Пік.

За словами начальника штабу РДК Олександра "Фортуна", російська армія не контролює Шебекіно.

"Люди масово виїжджають, їм дають коридор, але вони не забезпечують безпеку цих коридорів. Містом орудують мародери, відбувається хаос. Селища та села, які знаходяться безпосередньо на кордоні, обстрілюються за допомогою авіації та артилерії, бронетехніки армії ЗС РФ. Вони діють як завжди, жодних сюрпризів немає. На населення їм абсолютно начхати", - каже він.

Тим часом влада Шебекиного евакуює з міста дітей за гроші. Батьки мають заплатити по 3 тисячі рублів за дитину.

Як повідомлялось раніше, у населеному пункті процвітає мародерство. У мережі з'явились фото та відео з міста, на яких видно, що місцеві грабують інших людей. Як зазначає росіянин в одному з відео, з одного будинку мародери винесли усі гроші та частину майна. Він обурений тим, що у такий "складний час" росіяни грабують самих себе.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Киргизстан готовий працювати пліч-о-пліч з ЄС", - Садир Джапаров

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк