24.07.2023, 07:36

"Бавовна" у Москві: російська влада заявила про атаку безпілотників

российские власти заявили об атаке беспилотников

У різних районах Москви рано-вранці 24 липня пролунали вибухи. Російська влада заявила про атаку БПЛА.

У Міноборони РФ заявили, що засобами радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були пригнічені та впали, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Як заявили у відомстві, "припинено спробу здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами по об'єктах на території міста Москва". Внаслідок "припиненої терористичної атаки" серйозних руйнувань та постраждалих немає.

Мер Москви Сергій Собянін уточнив, що близько 4-ї години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Усі оперативні служби працюють на місці.

Агентство "Інтерфакс" цитує уточнення екстрених служб Москви: "Один безпілотник розбився на вулиці Лихачова в Данилівському районі, інший, за попередніми даними, було збито на проспекті Комсомольському в Хамовниках".

Як повідомляє ТАСС з посиланням на екстрені служби, безпілотник влучив у висотку бізнес-центру на вулиці Лихачова. У бізнес-центрі, в який нібито врізався безпілотник, вибито вікна на площі 50 квадратних метрів на 17 та 18 поверхах. Рух транспорту перекрито.

На Комсомольському проспекті, судячи з кадрів очевидців, пошкоджено щонайменше дві будівлі на різних сторонах вулиці.

Внаслідок вибухів на Комсомольському проспекті зруйновано покрівлю у двоповерховому будинку. У будинку навпроти вибито скло в магазині на першому поверсі та в житловій частині будинку на четвертому поверсі. Крім того, скління постраждало у сусідньому будинку. Рух по Комсомольському проспекту перекрито.

Як повідомляє ТАСС, на Комсомольському проспекті, 17 виявили уламки безпілотника. Це центр Москви, неподалік будівлі Міноборони РФ, парку ім. Горького та набережної Москви-ріки.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: