04.08.2023, 07:35

У Новоросійську пролунали вибухи: в Міноборони РФ заявили про атаку морських дронів

В Новороссийске прогремели взрывы

У місті Новоросійськ в Краснодарському краї (РФ) близько п'ятої години ранку 4 серпня пролунали вибухи. Місцеві Telegram-канали пишуть про стрілянину, вибухи на воді в Чорному морі та можливу атаку морських дронів.

Вибухи лунали в акваторії Новоросійська та села Мисхако. Пізніше інформацію про вибухи підтвердили російські екстрені служби та Міноборони РФ, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

У Міноборони РФ заявили, що в ніч на п'ятницю було здійснено спробу атаки військово-морської бази Новоросійська двома морськими безекіпажними катерами. У відомстві запевнили, що "ворожі апарати було виявлено та знищено".

ЗМІ повідомляють, що вибухи пролунали в районі Південної Озеріївки, де знаходиться морський термінал Каспійського трубопровідного консорціуму. Є інформація, що було попадання в так званий "нафтовий маяк". За ]]>даними ]]>Telegram-каналу "Кримський вітер", це виносний пристрій для прийому нафти, розташований за кілька кілометрів від берега.

Наразі місцева влада не коментує цю інформацію.

Місцеві жителі зняли те, що відбувається на фото та відео. Обережно, нецензурна лексика!

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк