11.08.2023, 08:07

У підмосковному Одінцово масштабна пожежа: "несподівано" спалахнули склади

В подмосковном Одинцово масштабный пожар

У місті Одінцово Московської області в ніч проти 11 серпня виникла масштабна пожежа. Зайнявся склад на площі понад 2 тисячі квадратних метрів.

У підмосковному Одінцово в ніч проти 11 серпня спалахнула сильна пожежа на складі. Площа пожежі становила 2800 квадратних метрів. По всій площі обрушилася покрівля та перекриття, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Дим від пожежі помітний за кілька кілометрів. Місцеві жителі повідомляють, що перед пожежею було чути вибухи. У прес-службі ГУ МНС у Московській області заявили, що інформація про постраждалих не надходила.

При цьому Telegram-канал "Baza" повідомляє, що при пожежі на складі в Одінцово постраждав сторож, який зістрибнув з другого поверху. За попередньою інформацією, потерпілого зі зламаними ребрами забрала швидка допомога.

За інформацією Telegram-каналу "SHOT", загоряння розпочалося близько 23:00 на Зеленій вулиці. Вогонь швидко поширився на всій площі. У будівлі знаходилися склади двох логістичних компаній та організація з прийому вторсировини. Також там були склади компанії, яка займається торгівлею пивом.

Місцева прокуратура встановлює точні причини пожежі.

В подмосковном Одинцово масштабный пожар В подмосковном Одинцово масштабный пожар В подмосковном Одинцово масштабный пожар В подмосковном Одинцово масштабный пожар

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк