16.08.2023, 11:58

Латвія посилює охорону кордону з Білоруссю: проводиться додаткова мобілізація прикордонників

Латвия усиливает охрану границы с Беларусью

Державна прикордонна служба Латвії з 15 серпня розпочала додаткову мобілізацію прикордонників на службу для посилення охорони зовнішнього державного кордону.

Державна прикордонна охорона Латвії повідомила, що з 15 серпня мобілізує додаткових прикордонників для посилення контролю на кордоні з Білоруссю. Про це ]]>йдеться ]]>у повідомленні Держприкордонслужби Латвії, передає Час Пік.

Зазначається, що у Держприкордонслужбі перестали надавати відпустки посадовим особам, а також викликають на службу тих, хто зараз перебуває у відпустці.

"Таке рішення було ухвалено у зв'язку з швидкозростаючою гібридною загрозою на латвійсько-білоруському державному кордоні за останню добу, коли було виявлено 96 спроб незаконного перетину латвійсько-білоруського державного кордону", - йдеться у повідомленні.

Державна прикордонна служба Латвії також запросила додаткову підтримку у Національних збройних сил та Державної поліції.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк