20.08.2023, 08:14

Російська влада заявила про атаку БПЛА на залізничний вокзал у Курську

Курск, атака БПЛА

У російському місті Курськ в ніч проти 20 серпня пролунали вибухи в районі залізничного вокзалу. Влада повідомила про атаку безпілотника.

У російському Курську близько 03:20 20 серпня БПЛА атакував залізничний вокзал, внаслідок чого на даху будівлі виникла пожежа, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що п'ятеро людей отримали легкі поранення від осколків скла, викликаних вибухом дрону.

"За попередньою інформацією він врізався в дах будівлі залізничного вокзалу, після чого на даху виникла пожежа. П'ятеро людей отримали легкі поранення від уламків скла. Подробиці уточнюю. Усі оперативні служби знаходяться на місці", - повідомив губернатор.

Момент влучення БПЛА, знятий на камери відеоспостереження, та відео наслідків публікують у соцмережах.

На відео, опублікованих у російських Telegram-каналах, видно, що горить дах будівлі вокзалу, на місце з'їжджаються оперативні служби.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: