21.08.2023, 19:57

Володимир Зеленський прибув до Греції: що відомо

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Зеленський

Президент України Володимир Зеленський прибув до Греції для участі в саміті "Україна - Балкани".

Про це, з посиланням на ]]>Telegram]]> глави української держави, передає Час Пік.

У Греції у Зеленського запланована зустріч із президенткою Катериною Сакелларопулу, переговори з прем’єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом і грецькою делегацією.

"Продовжуємо візитом до Греції. Вже прибули. Зустріч з президентом Катериною Сакелларопулу, змістовні переговори з прем'єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом та грецькою делегацією", - заявив президент.

Він також повідомив, що візьме участь у саміті Україна – Балкани, відбудеться спільна зустріч із балканськими лідерами, обговорюватиметься оборонна співпраця.

"Порядок денний – усе те, що можемо зробити разом для захисту життя людей і свободи в нашому спільному європейському домі", – наголосив Зеленський.

Також у Зеленського заплановані окремі переговори щодо двосторонніх питань, зустріч із президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

"Щодня додаємо сили нашій державі, нашим воїнам та нашій взаємодії з партнерами", - зазначив він.

У канцелярії прем'єр-міністра Греції повідомили, що сьогодні ввечері відбудеться неформальна вечеря лідерів західнобалканських країн, у якій візьме участь Зеленський.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Україна найближчими днями призупинить безвіз з Ізраїлем: що сталося

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк