20.09.2023, 10:40

У Підмосков'ї через вибух обрушилися три поверхи дев'ятиповерхового житлового будинку: є жертви

В Подмосковье из-за взрыва обрушились три этажа девятиэтажки

У російському місті Балашиха в Московській області пролунав вибух у житловому дев'ятиповерховому будинку. Обрушилося три поверхи, є жертви.

У підмосковній Балашихі на Жовтневій вулиці 20 вересня о 8:21 стався вибух на четвертому поверсі багатоквартирного будинку. На місці працюють екстрені служби, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

За словами губернатора Підмосков'я Андрія Воробйова, обрушилися третій, четвертий та п'ятий поверхи будинку, пошкоджено десять квартир.

Представники МНС РФ повідомили про одного загиблого. Один із місцевих Telegram-каналів із посиланням на власні джерела повідомляє про двох загиблих.

Вибух був настільки сильним, що рознесло квартири на трьох поверхах. Плитами завалило нижні поверхи. Двох людей рятувальники витягли живими. Під завалами залишається, як мінімум, дві особи.

Попередня причина того, що сталося, - вибух газу. На місці події працюють 10 бригад швидкої допомоги та 6 бригад центру медицини катастроф.

Вибух газу, попередньо, стався у квартирі на четвертому поверсі. Є загроза обвалення верхніх поверхів.

Російські Telegram-канали повідомили, що під час вибуху в Балашисі загинула 38-річна жінка. У момент вибуху вона готувала сніданок на кухні, її чоловік збирався на роботу у сусідній кімнаті. Квартира молодої сім'ї знаходиться на 4 поверсі, де й був епіцентр вибуху. Жінка загинула на місці, її чоловік серйозно не постраждав та встиг вибратися самостійно.

Кількість жертв та постраждалих може зрости. Рятувальники продовжують розбір завалів.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк