07.11.2023, 12:44

У російському Таганрозі пролунали вибухи в районі військового аеродрому: що відомо

В российском Таганроге раздались взрывы в районе военного аэродрома

У місті Таганрог Ростовської області (РФ) вранці 7 листопада пролунали вибухи в районі військового аеродрому. Поки мешканці міста гадають, що сталося, влада мовчить.

Мешканці Таганрогу близько 9 ранку 7 листопада почули кілька сильних вибухів. Перелякані росіяни обговорюють кілька версій того, що сталося, повідомляє Час Пік з посиланням на росЗМІ.

За словами місцевих жителів, спочатку вони почули гучні вибухи, після яких над аеродромом здійнявся дим. У мережі пишуть, що на аеродромі "стояли пташки", тобто військові літаки.

"У Таганрозі Ростовської області бавовна на військовому аеродромі.

Місцеві повідомляють, що спочатку пролунали гучні вибухи, а згодом у районі аеропорту піднявся стовп диму", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

У місцевих групах з'явилися десятки повідомлень про гучні "хлопки", від яких затремтіли будинки, вікна та земля.

"Десь затремтіли будинки, вікна, земля... Це все сталося поряд з аеропортом.

Можливо літак так гучно приземлився, але це не точно, адже так гучно ще й з димом вони не приземляються. Багато хто думає, що це СВО, так що ця версія теж не виняткова.

Залишається гадати, що трапилося", - ]]>передає ]]>слова читача Telegram-канал "Таганрог. Происшествия".

Однак офіційної інформації про те, що сталося, немає. Російська влада мовчить, й тільки радить жителям "не панікувати через роботу ППО".

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що має інформацію про те, що на місці "прильоту" горять ворожі гелікоптери.

"З Таганрогу передають, що на аеродромі після вибуху палають гвинтокрили.

Росіяни дійсно системно використовують аеродром Таганрогу для базування зокрема вертолітних підрозділів, але не тільки. Системи ППО, техника до перекиду в України - все це рясно систематично квітне там.

Чекаємо на офіційне підтвердження", - ]]>написав]]> Андрющенко в Telegram.

Про можливу "бавовну" повідомляють у місцевих таганрозьких чатах.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетейновости соцсетей

Нагадаємо, росіяни після удару ATACMS по аеродрому 17 жовтня перекинули гелікоптери Ка-52 та Мі-8 з окупованого Бердянська на авіабазу в Таганрозі. 

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк