02.01.2024, 22:38

"Відмова від обміну військовополоненими та спроби розколоти Україну": Лубинець розповів про пропагандистську кампанію РФ

Марина Гончар | Всі новини автора
лубинец

Росіяни не бажають проводити обмін військовополоненими. Водночас вони роблять все можливе для того, щоб розколоти українське суспільство.

Про це заявив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець. Він звернувся до рідних українських військовополонених, повідомляє Час Пік.

За словами Дмитра Лубинця, країна-агресор на обмін військовополоненими не погоджується. Водночас у цьому Кремль звинувачує Україну. Відтак омбудсмен звернувся до рідних українських військовополонених із закликом. Він просить їх не довіряти "вкиданням" російської пропаганди:

"Агресор робить інформаційні пропагандистські кампанії. Насамперед вони спрямовані на найбільш уразливу категорію громадян – родичів військовополонених та зниклих безвісти захисників та захисниць України", - зазначив Дмитро Лубинець.

Він додав, що родичам українських військовополонених постійно роблять "вкидання". Мовляв, їм необхідно продовжувати тиснути на нашу державу у питаннях, пов'язаних з обміном бранців. За його словами, ворог робить це навмисно. А його мета – розколоти суспільство нашої держави.

"Закликаю близьких захисників бути обачними та аналізувати все з холодною головою. Особливо в соціальних мережах. Розумію, що іноді це буває складно", - зазначив омбудсмен.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Утиск релігійної свободи на ТОТ: російська окупаційна "влада" обмежила права "нелояльних" церков

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк