06.01.2024, 16:11

"Захворюваність на COVID - 19 зростає у багатьох країнах": у ВООЗ закликали відновити карантинні заходи 

чвапрол

Всесвітня організація охорони здоровʼя заявила про зростання рівня захворюваності на COVID-19 та закликала повернути карантинні заходи.

Про це Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебреєсус повідомив у мережі ]]>Twitter]]>, передає Час Пік.

"Захворювання дихальних шляхів, спричинені COVID-19, грипом та іншими патогенами, зростають у багатьох країнах протягом кількох тижнів, і очікується, що це продовжиться після останніх свят. Продовжуйте використовувати маски, вентиляцію та дистанцію, щоб зменшити вплив, і переконайтеся, що ви та ваші близькі зробили щеплення проти COVID-19 та грипу", - зазначив гендиректор.

Гебреєсус закликав владу країн надати доступ до надійних тестів, методів лікування та вакцин. Особливо тим, хто перебуває в "зоні ризику".

Також він рекомендує продовжувати спостереження, секвенування та звітування з метою відстеження еволюцію вірусу COVID-19, та чітко інформувати населення про ситуацію.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Фінляндію, Швецію та Норвегію накрили сильні морози: встановлено нові температурні рекорди

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: