20.01.2024, 10:25

Палає другий день поспіль: На нафтобазі у Брянській області знову пролунали вибухи

брянск

Вчора, 19 січня, пожежу на нафтобазі у Клинцях Брянської області країни-агресора РФ не змогли загасити. Минулої ночі об'єкт, що зазнав атаки, як і раніше був охоплений вогнем.

Про це повідомляють пропагандистські ТГ-канали, передає Час Пік.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, у російському міноборони відзвітували, що ППО знищило український безпілотник над Брянською областю. Губернатор області додав, що постраждалих та руйнувань після знищення українського безпілотника над Клінцовським районом немає.

Цікаво, що росіяни не встигли приборкати наслідки попереднього "прильоту", як відбулася наступна атака. Так, нафтобаза, на яку припав удар раніше, палає другий день поспіль.

"Який тріск там!" – каже жінка на відео, коментуючи ситуацію на охопленій вогнем нафтобазі.

Нагадаємо, вранці 19 січня міноборони РФ і губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявили про нібито відбиту атаку дронів по об'єктах регіону. Безпілотник, за заявами окупантів, нібито був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби міністерства оборони, але при його знищенні "відбулося скидання боєприпасу на територію Клінцовської нафтобази", і спалахнули чотири резервуари з паливом.

Читайте також: Поточна ситуація в Авдіїївці: окупанти посилили авіанальоти й активізували штурми

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк