14.06.2024, 11:33

У російському Шебекіно вибухнули боєприпаси ТОС "Солнцепек": є загиблі

ТОС "Солнцепек" / Иллюстративное фото

У місті Шебекіно Бєлгородської області напередодні пролунав сильний вибух. Місцеві Telegram-канали одразу припустили, що на місто могла впасти чергова "загублена" російським літаком авіабомба. Стало відомо, що рвонуло у місті.

У місті Шебекіно Бєлгородської області 13 червня пролунав потужний вибух. Губернатор регіону повідомив, що на околиці міста стався вибух, причини події встановлюються, повідомляє Час Пік.

За його словами, територію оточено, всі оперативні служби працюють на місці. За попередньою інформацією, постраждалих немає, але відомо про пошкодження 10 приватних домоволодінь та одного автомобілю.

Місцевий Telegram-канал повідомив, що вибух був настільки сильний, що у будинках вибуховою хвилею вибило шибки та вирвало віконні рами.

Припущення, що на місто впала російська авіабомба виникла не випадково - останнім часом російські літаки регулярно гублять боєприпаси, як над окупованою територією, так і над російськими містами.

"Як раніше повідомляла ASTRA, як мінімум 93 рази російські ВКС випадково бомбили Бєлгородську область і окуповані території за останні 4 місяці. Ще майже чотири десятки авіабомб, що впали, не можуть розмінувати у "ДНР", - ]]>повідомляє ]]>Telegram-канал "ASTRA".

До речі, російський літак нещодавно "загубив" авіабомбу над Донецьком, але інцидент намагаються зам'яти.

Вранці 14 червня Telegram-канал "ASTRA" повідомив, що сталося у Шебекіно ввечері 13 червня. Джерела видання в екстрених службах регіону повідомили, що у передмісті Шебекіно вибухнули боєприпаси російської важкої вогнеметної системи ТОС "Солнцепек".

"Внаслідок вибуху загинуло щонайменше троє російських військовослужбовців. Причини вибуху невідомі, але, за попередніми даними, він був "мимовільним", - повідомляє "ASTRA".

Читайте також: Виготовлення лайтбоксів: інновації у виготовленні та використанні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк