16.06.2024, 13:45

Внаслідок штурму ростовського СІЗО заручників звільнено, 6 ув'язнених ліквідовано

В результате штурма ростовского СИЗО заложники освобождены

У Ростові-на-Дону силовики провели штурм місцевого СІЗО №1, де група ув'язнених взяла у заручники співробітників слідчого ізолятора. Звітували про ліквідацію шістьох злочинців.

У Ростові-на-Дону 16 червня внаслідок штурму спецназу ліквідовано всіх 6 злочинців, які захопили заручників у СІЗО, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Нагадаємо, рано вранці 16 червня злочинці вибили віконні грати у своїй камері в СІЗО та проникли в чергову частину, де взяли в заручники двох співробітників.

Близько полудня в районі СІЗО пролунали постріли та вибухи - спецназ розпочав штурм ростовської колонії. Штурм тривав близько п'яти хвилин.

Як повідомляють російські ЗМІ, усіх шістьох нападників було ліквідовано. Троє померло одразу, ще троє – до приїзду "швидкої". Заручників вдалося звільнити. Відомо, що один з низ отримав легке ножове поранення.

Telegram-канал "Baza" написав, що вже ]]>встановлено особи п'ятьох ліквідованих злочинців]]>, троє з них були засуджені в грудні 2023 року за участь в ІДІЛ.

Також Telegram-канал "Baza" повідомляє, що жителі Ростовської області обрушилися на главу регіону з гнівними коментарями. Люди незадоволені, що їм не надали повної інформації про захоплення заручників у ростовському СІЗО. "Незручні" коментарі швидко "підчищаються"...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк