27.06.2024, 18:18

У Тверській області безпілотники атакували хімічний завод

В Тверской области беспилотники атаковали химический завод

У Тверській області в ніч проти 27 червня БПЛА двічі атакували "Рєдкінський дослідний завод", який є виробником унікальної хімічної продукції для підприємств авіаційної та космічної промисловості.

У селищі Рєдкіно Тверської області у ніч проти 27 червня БПЛА атакували хімічний завод. Влада регіону заявила, що постраждалих немає, а екстрені служби працюють на місці падіння уламків, повідомляє Час Пік.

Telegram-канал "Baza" ]]>написав]]>, що першого удару по підприємству було завдано трьома БПЛА близько першої години ночі. Один з дронів упав на дах цеху №4 та вибухнув. Внаслідок атаки було пошкоджено трубопровід та почалася пожежа. Другого удару було завдано двома годинами пізніше, дрон впав в районі цеху №4. На заводі було проведено еваакуацію персоналу.

Як стверджують росЗМІ, метою БПЛА був "Рєдкінський дослідний завод", який розташовано приблизно за 40 км від Твері та за 500 км від кордону України. На підприємстві виробляють хімічні реагенти та добавки, які у тому числі використовуються у військовій промисловості. Також завод займається виробництвом авіаційного палива.

Офіційних заяв про атаку БПЛА на одне з найбільших хімічних виробництв Тверської області не було.

"Редкинский опытный завод"

Читайте також:

Як вибрати колір міжкімнатних дверей? 5 золотих правил

Які сухі будівельні суміші вибрати: практичні поради із вибору

Проекти невеликих будинків, які будуть ідеальними для невеликих сімей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк